У Києві з обмінника викрали 9 мільйонів. Новини Києва

У Києві затримали двох зловмисників, які викрали з пункту обміну валют 9 мільйонів гривень. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва у Facebook.

Слідство встановило, що в січні 2020-го року працівниця обмінного пункту разом зі спільником, який з 2011-го по 2019-й рік відбував покарання на території «ЛНР», розробили план викрадення грошей із сейфа обмінника.

Всі новини Києва у твоєму телефоні! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Жінка надала спільнику дублікат ключів від дверей та сейфу і назвала пароль від сигналізації. Дочекавшись, поки збереться велика сума готівки, працівниця обмінного пункту повідомила про це свого спільника, а сама разом з колегою викликала таксі та поїхала додому. Таким чином жінка хотіла забезпечити собі алібі.

Вночі її подільник спокійно проник до приміщення та викрав грошей в різних валютах на суму майже 9 мільйонів гривень.

Наступного дня спільники поділили викрадені кошти. Чоловік придбав собі позашляховик та з викраденими грошима переховувався на території Чернігівської області.

4 лютого завдяки злагодженій роботі правоохоронців обох підозрюваних затримали. В ході обшуків у них виявлено та вилучено частину грошей і автомобіль, придбаний злочинцем.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру, слідчі дії тривають.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *