У області розшукують двох підлітків. Новини Київщини

На Київщині розшукують двох хлопців з села Медвин. 15-річний Дмитро Княгицький та 16-річний Валентин Безрека пішли ще 3 січня, відтоді про їхнє місцезнаходження нічого не відомо.

У поліції кажуть, що Новий рік обидва зустрічали вдома у Дмитра, з його родиною. Але 3 січня обидва вирішили піти погуляти. Починаючи з того дня ніхто з родичів не має уяви, де вони можуть бути.

Хочеш дізнаватися новини Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Прикмети розшукуваних:

  • Дмитро Княгицький: на вигляд хлопцю 15-16 років, він доволі високий – зріст 188 см, худорлявий, обличчя кругле, очі карі, коротке темно-русяве волосся. На хлопцеві була одягнута зимова куртка вишневого кольору, чорні спортивні штани з написом Аdidas, а також короткі черевики чорного кольору з нубуку. Хлопець пішов з дому без головного убору.
  • Безрека Валентин: худорлявий високий хлопець (зріст 182 см), має темно-русяве коротке волосся, його обличчя овальної форми, а очі у підлітка карі. Валентин пішов у темно-зеленій зимовій куртці, також на ньому були чорні спортивні штани з жовтими вставками на колінах, чорні кросівки. Головного убору на голові не було.

На пошуки неповнолітніх орієнтовані всі наряди поліції, залучено особовий склад Богуславського, Таращанського відділень поліції та Миронівського відділу поліції. Також поліціянти вже залучили до процесу пошуків небайдужу громадськість. Перевіряються наявні камери відеоспостереження, автобусні та залізничні вокзали.

Поліція Київщини закликає всіх, хто має будь-які дані, обов’язково повідомляти їх на спецлінію «102».

«Столичний регіон» раніше повідомляв про слідчий експеримент у справі вбивства двох дівчат у столиці.

Актуальні новини з життя Київщини: підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *