У російському таганрозі дрони ймовірно вразили важливий авіазавод

У російському таганрозі дрони ймовірно вразили важливий авіазавод

У таганрозі, росія, відбулася масована атака безпілотників,яка ймовірно торкнулася авіаційно науково-технічного комплексу ім. Берієва, який є важливим авіаційним комплексом. росія стверджує, що за ніч було збито 47 безпілотників.

Минулої ночі у росії зафіксували атаку майже півсотні дронів. Згідно з інформацією російських Telegram-каналів, удару також зазнав авіаційний науково-технічний комплекс ім. Г. М. Берієва, що розташований у місті таганрог ростовської області, передає УНН.

Деталі

Згідно з інформацією Baza, нібито безпілотники ЗСУ могли атакували “територію авіаційного підприємства, яке входить до складу науково-технічного комплексу імені Берієва”. Губернатор ростовської області василь голубєв у Telegram, назвав атаку масовою та повідомив, що начебто цю атаку було відбито.

Нагадаємо

У Ростовській області, Росія, сталася масована атака безпілотників, в результаті якої постраждав співробітник Міністерства з надзвичайних ситуацій, який брав участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Росія повідомляє, що за ніч над різними регіонами збила 47 безпілотників, у тому числі 41 у Ростові, деякі з них були пошкоджені, але про жертви не повідомляється.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *