У столиці на Майдані зібралися тисячі людей. Новини Києва

Сьогодні на Майдані у столиці зібралися люди, які хочуть продемонструвати свою єдність у позиції щодо зовнішньополітичних трендів.

Спочатку акції на Майдані зібралися приблизно 7 тисяч людей, але вони підходять ще. Громадський діяч засновник громадської платформи  «Нова країна» Валерій Пекар написав:

«О 13:00 збираються на Майдані люди з різними внутрішньополітичними, але однаковими зовнішньополітичними позиціями. Щоб підтвердити червоні лінії та підтримати президента України на переговорах. Йому буде набагато легше відмовитися від путінського плану, якщо він побачить картинки з Києва. Європейським партнерам також буде легше зрозуміти позицію українського президента».

Свій день народження на Майдані відмічає відома журналістка Катерина Венджик:

Журналістка написала про це на своїй сторінці у фейсбуці

Побачення однодумцям призначила на Майдані і письменниця Ірена Роздобудько.

Політолог Віктор Уколов сказав про це так:

«Нагадуємо, що наше віче – не розважальний захід, а політичний протест. Наша боротьба потрібна для того, щоб уникнути десятків тисяч нових особистих трагедій внаслідок окупації України. На Донбасі вже загинули 14 000 людей. Якщо ми переможемо і Україна не зверне з курсу до НАТО, нових смертей може не бути, бо тільки НАТО гарантує справжню національну безпеку від Росії».

Засновник руху «Переходь на українську» Олександр Іванов:

«Зеленський, Кравчук, Шустер, Саакашвілі, московити кажуть: «Не приходьте 8 грудня на Майдан на віче на 13:00 Не приходьте 8 грудня на Варту на Банковій на 19:00. Не лишайтеся під Офісом Президента на ніч». Слухайте їх, сидіть вдома – і ви побачите, як ще за вашого життя Україна зникне. Або приходьте і боріться!»

Раніше «Столичний регіон» писав про акцію проти здачі Білорусі Путіну.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *