У столиці незабаром працюватимуть нові евакуатори. Новини Києва

У столиці з’явилися нові, більш мобільні та швидкі евакуатори, які піднімають автомобіль спеціальними утримувачами і забирають авто протягом хвилини.

«Обіцяні нові евакуатори вже на дорогах міста Києва. Зустрічайте!» – написали кореспонденти пабліку «Київ оперативний» в Facebook, опублікувавши відео проїзду спецтранспорту.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Обіцяні нові евакуатори вже на дорогах міста Києва. Зустрічайте)

Опубліковано Киев Оперативный Четвер, 9 січня 2020 р.

Раніше «Київ автомобільний» продемонстрував роботу такого евакуатора. Як видно з ролика, для евакуації не потрібно фіксувати колеса автомобіля, що значно прискорює процес. Також нові евакуатори є мобільними і дозволяють забрати автомобіль, припаркований мало не в будь-якій позиції.

Нові евакуатори

Ходять чутки, що в Києві з'явиться компанія з іншими видами евакуаторів, яким море по коліна. Їм не завадять скупчення на дорогах, затори. Наразі автомобілі вже прибули в Київ і перебувають на митниці.Автомобілі з евакуації будуть з легкістю виявляти порушника протягом хвилини. Евакуатор просто під’їде до автомобіля й підніме його спеціальними тримачами. Бажаємо, щоб “лапи” нових евакуаторів не добралися до вас!

Опубліковано Киев Автомобильный Четвер, 2 січня 2020 р.

Відомо, що власники нових евакуаторів ще не підписали договір з інспекцією з паркування у столиці, але це має статися найближчим часом.

Раніше «Столичний регіон» писав про ремонт Бортницької станції аерації.

Столичні новини з ранку до ночі. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *