У столиці оголошено карантин: мер Кличко. Новини Києва

Влада Києва вирішила не чекати, поки в столиці з’явиться коронавірус, і убезпечити жителів міста, розробивши план протиепідемічних заходів і обмежень.

Вони вводяться в Києві з 12 березня, попередньо – до кінця березня. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion    

Вони включають тимчасове обмеження освітнього процесу в закладах загальної та вищої освіти, у дитячих садках, художніх, спортивних школах і інших. Для дітей організовують дистанційне навчання.

Також обмежується проведення масових заходів у столиці. Це стосується концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими будуть також розважальні центри, а на додаток й розважальні зони в шопінг-молах.

«Друзі! Ніякої паніки! Відповідально ставимося до свого здоров’я, дотримуємося правил гігієни. А якщо відчуваєте себе погано, – відразу звертайтеся до лікаря. Бережіть себе і тих, хто поруч! Разом ми все подолаємо!» – закликав Кличко.

Друзі! Щоб упередити можливе розповсюдження захворювання на коронавірус, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів та обмежень. Хоча в Києві поки не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірус, ми вирішили не чекати і убезпечити мешканців міста. Превентивні заходи в Києві запроваджуємо з 12 березня. Попередньо – до кінця березня.Зокрема, буде тимчасово обмежений освітній процес в закладах загальної та вищої освіти. В дитячих садочках. У мистецьких, спортивних школах та інших. Також обмежуємо проведення масових заходів у столиці. Це стосується і концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах.Друзі! Ніякої паніки! Відповідально ставимося до свого здоров’я, дотримуємося правил гігієни. А якщо почуваєтеся зле, – одразу звертайтеся до лікаря. Бережіть себе і тих, хто поруч! Разом ми все подолаємо!

Опубліковано Віталієм Кличком Середа, 11 березня 2020 р.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про зміни у навчальному та робочому процесах двох столичних вишів, що були спричинені поширенням коронавірусу.

Актуальні новини Києва з ранку до ночі. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion    

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *