У столиці почнуть фіксувати номерні знаки. Новини Києва

На Столичному шосе у Києві незабаром з’являться відеокамери, які зможуть вчасно розпізнати та зафіксувати номерні знаки на автівках, які перевищили дозволену швидкість.

За статистикою, саме на Столичному шосе дозволену швидкість перевищують біля 70% водіїв. Результати були отримані після тестування системи TruSign.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Цю автодорогу обрали першою, де встановлять у столиці діючу систему з можливістю не тільки зафіксувати перевищення швидкості, але й занотувати номери автівки-порушника. Патрульні мають надію, що з початком роботи системи та отримання штрафів охочих кататися з вітерцем суттєво поменшає. Дивлячись на щоденні аварії, які мають місце у столиці, стає моторошно: найчастіше до важких наслідків призводить саме швидкість.

Про останні налаштування перед стартом роботи повідомляє Центр організації руху. На додаток у організації розповіли, що цього місяця максимальну швидкість було зафіксовано на рівні 200 км на годину, а ось 19 листопада одна з машин на цьому шосе проїхала зі швидкістю, яку фахівці назвали убивчою – 288 км/год.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про відімкнення світлофору у Білій Церкві. Комунальники матимуть два дні на ремонт електромережі.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *