У столиці показали, якою може будти реклама. Новини Києва

На прикладі будівлі Верховної Ради показали, який жахливий зовнішній вигляд часто мають історичні будинки в столиці.

Таким чином спробували звернути увагу депутатів на проблему і бездіяльність існуючого Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме, на маленькі штрафи.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

«Це Верховна Рада України, місце, де приймаються закони і вирішуються найважливіші питання в нашій країні. Ми додали їй трохи колориту, щоб показати недостатні дії у рамках Кодексу України про адмінпорушення. Упевнений, що такий зовнішній вигляд змусив би переглянути існуючі вимоги та відповідальність за порушення порядку. А саме – розмір штрафів і спрощення залучення до відповідальності», – написав на своїй сторінці в Facebook начальник управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

За його словами, неможливо боротися з вітряними млинами, якщо штраф становить максимум 1700 грн., та й то тільки в разі, якщо порушник надає оригінал паспорту. Відсутність покарання тягне за собою відсутність культури і повне беззаконня.

«Я б дуже хотів бути почутим нашими законодавцями. Це прекрасно – передавати з покоління в покоління бабусин сервіз, і це прекрасно – зберегти історичний вигляд міста без надмірної реклами, без пластикових балконів та інших божевільних ідей. Повторюся: тільки штрафи вирішать ці питання», – додав Смирнов.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про запуск нового таксі у столиці.

Актуальні новини Києва у твоєму смартфоні. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *