У столиці поновили роботи на Майдані. Новини Києва

На Майдані Незалежності у Києві відновили будівництво скандальної надбудови, через яку обурилися кияни, а столичний мер навіть пішов на дах знімати відео.

Користувачі Facebook виклали докази того, що у багатоповерховому будинку за адресою вул. Софіївська, 1 відновили будівництво надбудови, про знесення якої недавно повідомляв мер Києва. Перше повідомлення з’явилося у пабліку «Київські історії».

Трохи пізніше відео з дрона з’явилося і в групі «Кіївність».

А тим часом зухвальство не припинилося!

А тим часом зухвальство не припинилося! На скандальній надбудові в самому серці Києва по вул. Софійській 1 зі слів жильців будинку – продовжуються будівельні роботи.Не дамо ввести себе в оману, накривши будівництво шматком брезенту! Якщо більшість закриває на це очі – Київність не зупиниться! Поширюємо цей пост та вимагаємо від влади жорстких дій! Захистимо історичне серце столиці та надамо цьому самоуправству гідну відсіч!Владимир Зеленский Кличко – мер Київська міська державна адміністрація – КМДА Київська Міська рада Олексій Гончарук – Прем'єр-міністр України СЛУГА НАРОДУ МВС України Генеральна Прокуратура України Громадське ТВ

Опубліковано Київність Понеділок, 11 листопада 2019 р.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про плани Олександра Ткаченка стосовно мерського крісла у столиці.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *