У столиці вимагають покарання для Святогора. Новини Києва

Під судом у Києві активісти влаштували акцію з вимогою притягнути до покарання догхантера Олексія Святогора, який по-звірячому знищив понад тисячу тварин.

Акція «Покарати шкуродерів» відбувається під будівлею Шевченківского райсуду в Києві, оскільки саме сьогодні, 9-го січня, суд повинен розглянути кримінальну справу вбивці собак Святогора. Всього під будівлею суду зібралося близько десятка активістів.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Вони прийшли з плакатами, де зображені тварини і написи «Нам страшно». Зоозахисники вимагають притягнути догхантера Святогора до кримінальної відповідальності за ст. 300 Кримінального кодексу України.

Довідка: Олексія Святогора затримали ще 8 червня 2018 року, до того він знаходився в розшуку. Його підозрюють за ч. 2 і 3 ст. 300 КК (ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості). Незабаром Шевченківський суд на два місяці відправив затриманого в СІЗО. Але вже 26 червня Апеляційний суд Києва пом’якшив запобіжний захід Святогору до цілодобового домашнього арешту.

Раніше «Столичний регіон» писав про викрадення грошей, які збирали всім світом для хворої дитини у Києві.       

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *