У столиці з ночі працює спецтехніка. Новини Києва

Починаючи зі вчорашнього вечора на вулиці столиці вивели спецтехніку для прибирання снігу. Протягом ночі на вулицях працювали дорожники.

Про це повідомив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густелев.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

На столичні дороги вночі вивели понад 250 одиниць спецтехніки, аби водіям та пішоходам зранку було комфортно пересуватися. На додаток всі дороги обробляли протиожеледними сумішами. А у дворах та на прибудинкових територіях використовували традиційну сіль, але у вигляді розчина.

За словами Олександра Густелева, така технологія дозволяє суттєво економити використання солі, а також гарантує відсутність ожеледиці. Таке обладнання використовується в Німеччині, Австрії.

Очікуємо пониження температури до мінусових позначок, тому активно проводимо привентивну обробку доріг – Олександр Густєлєв З вечора вівторка на вулицях столиці активно працюють дорожники. Триває підготовка покриття до пониження температури. «Тільки-но ми отримали підтверджений прогноз розпочали привентивну обробку. Уже цієї ночі температура опуститься до -1°C. А днями синоптики попереджають про -9°C. За таких умов можливе утворення ожеледиці. Ми цього допустити не можемо», повідомив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв. Серед протиожеледних засобів дорожники почали використовувати обробку вулиць рідкими хлоридами. «Нині 3 спецавто обробляють вулиці рідкими хлоридами (соляним розчином). Незабаром на дорогах працюватимуть ще 9. Нові машини завершують оформлювати», додав Олександр Густєлєв. Технологія обробки вулиць рідкими хлоридами економить використання солі. Дозволяє ефективно запобігати утворенню ожеледиці. Таке обладнання використовують у Німеччині, Австрії. У теплу пору року ці машини миють вулиці зі спеціальним шампунем. Всього дорожники підготували 418 одиниць снігоприбиральної техніки.

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" Вівторок, 4 лютого 2020 р.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про демонтаж незаконних МАФів у столиці.

Актуальні новини з життя столиці. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *