У Тетієві з’явиться новенький жовтий автобус. Новини Тетієва

До кінця листопада в місто Тетіїв на Київщині повинні поставити шкільний автобус черкаського виробництва. Місцева міськрада майже за 2 млн гривень замовила його у столичного ТОВ «Авто-Бас».

Про це відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro. 1 листопада 2019 року виконавчий комітет Тетіївської міськради уклав договір з ТОВ «Авто-Бас» на поставку спеціалізованого шкільного автобуса. Сума угоди склала 1,84 млн гривень.

Згідно з угодою, до 30 листопада 2019 року підряднику необхідно поставити спеціалізований автобус для перевезення школярів марки ATAMAN D093S2 виробництва АТ «Черкаський автобус». Відповідно до технічних вимог, автобус повинен бути з дизельним двигуном, з максимальною пасажиромісткістю до 31 осіб. На його кузові повинні бути нанесені розпізнавальні знаки «Діти» та «Обмеження максимальної швидкості», а також написи «Шкільний автобус».

Підряднику, за умовами угоди, необхідно буде гарантувати якість транспортного засобу протягом 24 місяця або 100 тис. км пробігу.

У договорі також зазначено, що автобус повинні привезти на вул. Януша Острозького, 5 в Тетієві, де знаходиться міськрада. Для потреб якого навчального закладу замовляють автобус допоки невідомо.

Раніше «Столичний регіон» писав про ребрендинг столичного постачальника електрики.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *