Уляна Супрун про атеросклероз та очищення судин. Новини Києва

Пані Уляна Супрун у своєму Facebook розповіла, що боротьба з атеросклерозом та очищення судин – справа не одного дня, а результат постійної роботи та турботи про організм.

Атеросклероз є хронічним метаболічним захворюванням, що супроводжується порушенням транспортування жирів та погіршенням стану судин.

Супрун зауважує, що судини не можна просто взяти і почистити. У 80% пацієнтів, їх стан є наслідком неправильного способу життя та шкідливих звичок.

Задля покращення самопочуття крім правильних звичок важливо ще й займатись власним фізичним розвитком. Саме фізичне навантаження допомагає м’язам поглинати глюкозу та не накопичувати її у вигляді підшкірного або навіть віцерального жиру. Високий рівень глюкози в організмі та низька чутливість тканин до інсуліну також є каталізаторами виникнення пре-діабету на навіть діабету. І втрата саме цієї чутливості є однією з основних причин виникнення атеросклерозу.

Навіть, коли хворобу не вдалось попередити то правильні фізичні навантаження допоможуть знизити ризики та покращити загальний стан, самопочуття.

Уляна Супрун також наголошує, що у випадку з судинними захворюваннями просто необхідно кидати курити. Процес куріння викликає в організмі вільнорадикальні процеси, сприяють тромбоутворенню та порушенню обміну жирів та аномальному розвитку судин.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *