8000 сучасних завдань для дітей

Проєкт «Розвиток дитини» пропонує для використання батькам, учителям початкових класів та вихователям дитсадків навчальні матеріали для дошкільників та молодших школярів.

Наразі на сайті розміщено понад 8200 сучасних завдань для друку, створених професійними методистами та вчителями-практиками. Зазначені завдання можна використовувати у повсякденній роботі з дітьми в школі, дитячому садку чи вдома.

Усі завдання сайту цікаві і барвисті, що дозволяє перетворити процес навчання дитини на веселе і захоплююче заняття, при цьому будь-яке завдання можна роздрукувати як на звичайному, так і на кольоровому принтері.

Щомісяця фахівці проєкту створюють до 100 нових завдань для друку з української мови та читання, математики, логіки, англійської мови, предмета «Я досліджую світ» тощо та радять використовувати в процесі навчання саме такі варіанти завдань, оскільки вони дозволяють розвивати цілий комплекс важливих навичок, від дрібної моторики до логічного мислення.

Приєднуйтесь до більш ніж 400 тисяч батьків і вчителів, які вже використовують матеріали проєкту «Розвиток дитини» для навчання та розвитку сучасних дітей.

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАВДАННЯ

розвиток дитини

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *