“Америка в небезпеці”: у пропагандиста в ефірі сталася істерика, Скабєєва шокована – відео

На ток-шоу російської пропагандистки Ольги Скабєєвої трапився казус. Один із кремлівських проповідників “випадково” обмовився, коли ніс чергову маячню.

Поки чоловік стверджував, що у США начебто готується державний переворот, він необдумано наговорив на Владіміра Путіна. Скабєєва серйозно заметушилася, інформує 24 Канал.

Деталі інциденту

Пропагандист заявив, що США та американська демократія під загрозою. Буцім Джо Байден перший в історії президент у результаті сфальсифікованих виборів, команда якого хоче лишитися при владі.

Америка в небезпеці… Погляньте, що відбувається зі ЗМІ. Чому інтерв’ю з Такером Карлсоном так чудово зіграло? Не тільки тому, що Владімір Владімірович крутий…
– сказав пропагандист.

Раптово у розмову втрутилася Скабєєва, намагаючись відбілити репутацію свого повелителя: “Це насамперед саме через крутість (Путіна інтерв’ю вдалося – 24 Канал)”.

Далі ж чоловік заявив, що буцім Карлсон завжди говорить правду, а всіх інших американських журналістів змушують брехати.

Зауважимо, це кажуть у Росії, в якій за опозиційну думку саджають до в’язниці або у гіршому випадку вбивають.

Скрутили “голову” свободі ЗМІ в Америці. Ви гляньте, що зі судами відбувається. Бідного Трампа “затаскали” по судах. Хіба можна сказати, що це вільний та незалежний суд?
– промовив пропагандист.

Нагадаємо, що “нещасного” Дональда Трампа вважають винним у поваленні Капітолія у 2021 році, а також звинувачують у спробі скасувати результати президентських виборів у 2020 році.

У пропагандиста сталася істерика: дивіться відео

Опісля росіянин сказав, що у США начебто готується державний переворот під приводом нагнітань ядерною зброєю. Згодом заплутався у своїх словах та спробував стверджувати інакше.

Ні, звісно, вони не хочуть розв’язати ядерну війну. Вони хочуть “потанцювати” на межі. Полякати усіх,
– виправдався гість етеру.

Припустимо, казавши про “брязкання ядеркою”, пропагандист насправді думав про Росію, яка постійно вдається до подібних погроз.

Просто вражає їхнє прагнення переживати за весь світ, коли у власній країні владу захопив божевільний кремлівський диктатор.

Інші казуси на ток-шоу Скабєєвої

  • Російський військовий експерт на пропагандистському шоу визнав талант колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Від почутого у Скабєєвої сталася справжня істерика.
  • Раніше Скабєєва запанікувала через можливу передачу Україні далекобійних німецьких ракет Taurus. Рупори Кремля почали згадувати “червоні лінії”, бо буцім ракети можуть діставати до Криму.
  • Ще під час однієї з передач Скабєєва погрожувала закидати Балтійське море мінами. А все тому, що Швеція та Естонія підтримують Україну.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *