Атака Одеси “Шахедами”: внаслідок російського обстрілу у місті є загиблі

В Одесі після російської атаки 22 лютого є загиблі / Колаж 24 Каналу

Російська армія ввечері 22 лютого обстріляла Одеську область “Шахедами” і ракетами. На жаль, внаслідок ворожої атаки є загиблі.

Згодом стало відомо загалом про трьох загиблих. Крім того, в місті після атаки спалахнула потужна пожежа.

У Одесі є загиблі внаслідок російських ударів “Шахедами”

У Силах оборони Півдня України розповіли, що пізно ввечері 22 лютого ворог атакував Одеську область ударними дронами типу “Шахед”. Водночас з літаків тактичної та стратегічної авіації, з акваторії Чорного моря, противник спрямував ракети типу Х-31П і Х-22.

“Ракети втратили бойову спроможність в повітрі. Підрозділами протиповітряної оборони було збито 9 дронів-камікадзе”, – сказали військові.

Наслідки ворожої атаки по Одесі / Фото з телеграм-каналу Сил оборони Півдня України

Водночас вони розповіли, що один з уражених над морем дронів, впавши на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинив руйнування і пожежу. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала.

Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло одного загиблого. За попередньою інформацією, всередині могли ще перебувати люди,
– зазначили у Силах оборони Півдня України.

Наостанок військові зазначили, що на місці подій все ще триває гасіння пожежі й пошуково-рятувальна операція. Тому кількість жертв і постраждалих, імовірно, може збільшитися.

Оновлення: станом на 05:45 стало відомо, що Одесі під завалами знайшли тіла ще двох загиблих. Усього зараз відомо про трьох жертв. Пошуки припинено, як повідомили Сили оборони Півдня.Росіяни вчергове обстріляли Одеську область

  • Повітряні сили ще ввечері 22 лютого оголосили повітряну тривогу в Одеській області через загрозу атаки російсько-іранськими дронами-камікадзе. Зрештою в Одесі працювали протиповітряна оборона по ворожих об’єктах.
  • Нові вибухи в Одесі чули близько 23:00, тоді, коли окупанти атакували ракетами з Чорного моря. Повітряні сили попереджали про високу ймовірність пуску ракет типу Х-22 з трьох Ту-22м3.
  • Крім того, росіяни пускали ракети по Одесі, а також Ізмаїлу, Татарбунарах та інших містах області. Після понад 2 години тривоги в Одеській області оголосили відбій загрози з неба.
  • Водночас очільник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомляв, що внаслідок атаки міста “Шахедами” були постраждалі. Пожежу на об’єкті цивільної інфраструктури намагалися загасити рятувальники.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *