Атака “Шахедами” на Херсон: кількість постраждалих зросла до 9, майже половина з них – діти

Внаслідок атаки Росії на Херсон поранені діти та їхня мама / Getty Images

Загарбники атакували Херсон ударними дронами-камікадзе, а також обстріляли місто. Внаслідок російської агресії є постраждалі, серед яких діти.

Пізно ввечері 19 грудня Росія знову атакувала Херсон. Роман Мрочко уточнив кількість постраждалих. На цей час відомо про 9 постраждалих, серед них 4 дітей віком 2, 4, 10 та 13 років.

Що відомо про атаку на Херсон

Оновлення. Як повідомив Мрочко, маму з трьома дітьми ушпиталили з вибуховими травмами та контузією. Вони перебувають у середньому стані.

Іншим п’ятьом пораненим надали медичну допомогу на місці. Мовиться про 1 дитину та 4 дорослих, які відмовилися від госпіталізації.

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко заявив, що окупанти обстріляли Херсон з тимчасово окупованого лівого берега, а потім атакували місто дронами. Після цього росіяни знову почали бити по місту з тимчасово окупованого лівобережжя, а згодом у небі над Херсоном ще раз з’явилися “Шахеди”.

Ворог атакував Херсон дронами! У місті чути роботу мобільних бригад. Іде збиття. Є, на жаль, прильоти. Двоє постраждалих, з них одна дитина!
– написав Мрочко.

Він закликав місцевих жителів перебували у безпечних місцях та нагадав, що право двох стін може убезпечити. Мрочко додав, що мобільні бригади працюють по ворожих БпЛА.

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін теж спочатку повідомив, що внаслідок російської атаки жінка та дітина зазнали поранень. Крім цього окупанти пошкодили оселі, гаражі та заклад освіти.

Пізніше очільник Херсонської ОВА уточнив, що за однією з адрес проживала родина. Мовиться про 28-річну маму та трьох маленьких доньок. Її діткам 2, 4 та 9 років відповідно. Таким чином, кількість постраждалих могла зрости до 4 осіб. Лікарі надають медичну допомогу людям. Прокудін закликав жителів Херсона перебувати в укриттях.

Росія постійно тероризує Херсон

  • Нещодавно під час чергової російської атаки один зі снарядів залетів у квартиру. На щастя, він не розірвався.
  • Раніше внаслідок обстрілу з боку загарбників у Херсоні частково зникло світло. Також 46-річна жінка постраждала внаслідок атаки на житловий сектор.
  • Нагадаємо, що Росія обстріляла медичний заклад Херсона. В результаті гінеколог та хірург зазнали легких осколкових поранень.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *