Атаку на Морозовськ провела СБУ і Сили оборони, щонайменше 6 літаків знищено, – джерела

Атака на Морозовськ / Колаж 24 Каналу

00:00

У Росії вночі проти 5 квітня лунали вибухи у кількох регіонах. Зокрема, під ударом опинився і Морозовськ.

Джерела 24 Каналу підтвердили, що атаку на Морозовськ 5 квітня провела Служба безпеки України ат сили оборони. Росіяни зазнали втрат у авіації.

Щонайменше 6 літаків знищено

На аеродромі базувалися фронтові бомбардувальники Су-27 та Су-34. Саме такі літаки Росія використовує для того, щоб скидати КАБи по позиціях ЗСУ і прифронтових українських містах.

У результаті операції знищено щонайменше 6 військових літаків Росії, а ще 8 зазнали суттєвих пошкоджень. Окрім техніки, близько 20 військових рашистів стали “двохсотими” чи “трьохсотими”.

Це важлива спецоперація, яка значно скоротить бойовий потенціал рашистів,
– зазначають джерела.

Російські аеродроми під ударом

  • Міністерство оборони Росії повідомило, що у ніч на 5 квітня буцімто було збито близько 53 дронів. Зокрема, губернатор Курської області Роман Старовойт повідомив, що в регіоні нібито працює ППО по невідомих об’єктах у небі. За його словами, після збиття безпілотника у районі Центрального ринку стався вибух та пожежа.
  • Наступними під удар потрапили російські Єйськ та Енгельс. Уночі у місті Єйську почулися вибухи, які лунали орієнтовно о 3 годині ночі. Місцеві мешканці, крім “хлопків”, також чули звуки автоматних черг у районі місцевого аеродрому та військового містечка. Відомо, що у Єйську знаходиться аеродром спільного базування, де функціонує 570-й авіаремонтний завод Міністерства оборони Росії.
  • Вибухи пролунали також на авіабазі біля Енгельса, де росіяни тримають свою стратегічну авіацію, зокрема, стратегічні бомбардувальники Ту-95МС та Ту-160, якими завдають масованих ракетних ударів по території України.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *