Байден назвав проблему, яка робить Путіна ще небезпечнішим

Про це американський президент розповів під час виступу у штаб-квартирі офісу директора Нацрозвідки США. Свої висновки він зробив після зустрічі з главою Кремля.

​До теми Байден: Росія вже намагається вплинути на майбутні вибори в США

В економіці Росії – нафтові свердловини та ядерна зброя

Путін очолює економіку, у якій є ядерна зброя і нафтові свердловини, і більше нічого. Більше нічого. Ця економіка – восьма з найменших або найбільших в світі? Він знає, що у нього є реальна проблема, що робить його ще більш небезпечним, на мій погляд,
– сказав Байден.

Байден пригадав про загрози від кібератак

Американський президент каже, що Москва уже поширює дезінформацію, яка може вплинути на перебіг виборів у США у 2022 році. Це, каже Байден, є очевидним порушення суверенітету. Також глава Білого дому згадав і про кібератаки, які можуть зашкодити вже не віртуальному, а реальному світу.

Якщо ми опинимося в стані війни, справжньої війни зі стріляниною з великою державою, то це буде наслідком дій в кіберпросторі,
– додав Байден.

Варто прочитати Захід не може стримувати Путіна: у чому суть пакту Байдена та Меркель

Путін зустрічався з Байденом у Женеві

Зазначимо, що Байден зустрічався з Путіним у Женеві 16 червня 2021 року. Під час перемовин глава Білого дому підіймав питання кібербезпеки. Байден зазначив, що дав зрозуміти Путіну і позицію щодо втручання в американські вибори. Якщо ситуація повторюватиметься, то він вживе заходів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *