Більшість батьків на Волині за офлайн навчання

Опитування батьків щодо формату навчання, яке було проведено на Волині, свідчить про те, що 59% батьків регіону обирають відновлення навчання у школах в офлайн-форматі.

Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки за підсумками візиту державного секретаря МОН Сергія Захаріна до Волинської області.

Загалом, за попередніми даними, за очною або змішаною формою навчання планують розпочати навчальний рік 45% закладів освіти області.

За словами державного секретаря МОН, безпека усіх учасників освітнього процесу на першому місці. Рішення про початок навчання офлайн у конкретній школі прийматиме обласна військова адміністрація.

«Безперечно, буде враховуватися думка громади щодо форми навчання. Остаточне рішення – за батьками, які мають право обирати для дітей будь-яку форму навчання, передбачену законом», – підкреслив Сергій Захарін.

Наразі, зважаючи на громадську думку, місцева влада уже прийняла рішення про проведення навчання онлайн у прикордонних громадах, що розташовані у 50-ти кілометровій зоні.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *