Болотиста пастка в центрі міста: у Підмосков’ї школярів засмоктало у багнюку – відео

У Солнєчногорську діти застрягли у багні / Колаж 24 Каналу

У російському Солнєчногорську двоє дітей застрягли у багнюці прямо у центрі міста. Місцева влада не попіклувалася про доброустрій, тому на центральній площі утворилася справжня трясовина.

Обох школярів вдалося витягнути з полону багна, однак без допомоги рятувальників не обійшлося. Один з постраждалих внаслідок інциденту залишився без ботинка.

Полон у Солнєчногорську

У місті Солнєчногорськ, що у Підмосков’ї, через недбалість місцевої влади, яка не попіклувалася про зливи води та важку техніки, утворилося справжнє болото. Зазначалося, що раніше у центрі міста стояла ковзанка, проте після її демонтажу комунальники залишили там гору піску, який, змішавшись із водою, перетворився на справжню пастку.

Діти застрягли у багні: дивіться відео

У мережі публікують відео, на яких двоє школярів застрягли у трясовині, які утворилася прямо на центральній площі. Так, одного хлопчика вдалося витягнути одразу. Проте він був весь у бруді, а також втратив один ботинок.

Спроби порятунку другого хлопчика місцевими: дивіться відео

Іншого ж хлопчика трясовина утримувала сильніше. Місцеві спочатку намагалися самостійно звільнити дитину – навіть використовували лопати – однак нічого не вдавалося. Очевидці викликали рятувальників, які вже витягнули дитину з болота.

На порятунок малечі прибули рятувальники: дивіться відео

Новини Росії

  • Вранці 30 березня у бізнес-центрі Внуково невідомий залишив записку з погрозами. На ньому той вимагав “по-хорошому піти, інакше живими не залишитеся”. На місце прибули співробітники поліції. Також чекали на кінологів.
  • У різних містах Росії поліція затримує людей через коментарі про теракт у “Крокусі”. Їх звинувачують у підтримці тероризму. Наприклад, один з затриманих написав у фейсбуці: “Чому Крокус, а не Кремль?”.
  • У самісінькому центрі Курська 27 березня сталася ДТП. Автобус протаранив кілька автомобілів, внаслідок чого один із них вибухнув. Це сталося через газовий балон, який був всередині транспорту. Наприкінці автобус врізався у “Волгабас”, який стояв на зупинці.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *