Бої по всьому фронту, найважче – на Авдіївському напрямку: карта бойових дій 28 квітня

Коротка версія новини

  • Україна переживає 795-й день повномасштабного вторгнення Росії, було 88 бойових зіткнень за минулу добу.
  • Росіяни здійснили 32 ракетних та 64 авіаційних удари, провели 60 обстрілів; найгарячіше на Авдіївському напрямку.
  • У бою на Куп’янському напрямку відбито 13 атак, на Лиманському – 14, на Бахмутському – 8, на Авдіївському – 35, на Новопавлівському – 13.

Карта бойових дій за 28 квітня / Колаж 24 Каналу

В Україні триває 795 день повномасштабного вторгнення Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 88 бойових зіткнень.

Загалом, росіяни завдали 32 ракетних та 64 авіаційних удари, здійснили 60 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Найгарячішою лишається ситуація на Авдіївському напрямку, а також росіяни тиснуть на Лиманському та Куп’янському напрямках.

Бої на СходіКуп’янський напрямок. Нашими воїнами відбито 13 атак в районах населених пунктів Кислівка, Берестове, Копанки Харківської області та Новоєгорівка і Стельмахівка на Луганщині.Лиманський напрямок. Ворог провів 14 атак в районах Невського, Серебрянського лісництва Луганської області та Тернів на Донеччині.

Росіяни тиснуть на Лиманському напрямку: дивіться на карті

Бахмутський напрямок. Нашими воїнами відбито 8 атак в районах населених пунктів Спірне, Виїмка, Іванівське, Кліщіївка та Новий Донецької області.

Авдіївський напрямок. Нашими захисниками відбито 35 атак в районах населених пунктів Новокалинове, Керамік, Уманське та Нетайлове Донецької області.

Що відбувається на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Новопавлівський напрямок. Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Ворог продовжує тиск на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Ситуація на ПівдніОріхівський напрямок. Окупанти 2 рази атакували позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

Обстановка поблизу Роботиного: дивіться на карті

Херсонський напрямок. Ворог протягом минулої доби наступальних (штурмових) дій не вів.Обстановка на ПівночіВолинський та Поліський напрямки. Оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.Сіверський та Слобожанський напрямки. Противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки.Втрати ворога

У бойових діях наші воїни ефективно завдають втрат та пошкоджують техніку противника, послаблюючи війська росіян на всіх напрямках фронту.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 пункту управління та 2 радіолокаційних станціях ворога.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *