Де вже незабаром будуть найсильніші дощі: синоптик назвав області

Погода в Україні / Колаж 24 Каналу

00:00

Цього тижня в Україні посиляться дощі та мокрий сніг. Подекуди опади будуть значними.

Синоптик Ігор Кібальчич зробив прогноз погоди на тиждень. Розповів, де опади будуть найінтенсивнішими.

Україну накриють дощі

Кібальчич писав, що в найближчий період буде збільшення кількості опадів внаслідок розвитку циклонічності над Центральною та Південною Європою. Зокрема, очікуються дощі, мокрий сніг.

Найбільш інтенсивними будуть у західних областях, а також у Криму,
– зазначив синоптик.

Цікаво, що температура повітря збережеться вищою за норму. Втім, на початку цього тижня на півночі Лівобережжя можливі нічні морози. Подекуди до -8 градусів.

Прогноз на тиждень

  • У понеділок, 11 березня, на Заході подекуди пройдуть невеликі, часом помірні дощі, у Карпатах з мокрим снігом. На решті території України без істотних опадів.
  • У вівторок на Правобережній частині нестійка погода. Буде дощ, подекуди з мокрим снігом. У Карпатах значні опади, можливий тумани. На Лівобережжі – переважно без опадів.
  • У середу, 13 березня, в більшості регіонів, окрім Криму, Луганщини й Сумщини, також будуть дощі й мокрий сніг. Подекуди налипання мокрого снігу. Також вночі на дорогах місцями ожеледиця.
  • У четвер знову невеликий мокрий сніг з дощем в західних і північних областях. Вдень у Криму можливийпомірний дощ. В інших регіонах – без істотних опадів.
  • У п’ятницю, 15 березня, на Сході та Півдні невеликі, подекуди помірні дощі. На решті території України без істотних опадів.
  • У суботу дощова погода утримається на Донбасі, у Приазов’ї та Криму. В інших регіонах – без істотних опадів. До речі, в неділю, 17 березня, на більшій частині території України знову пройде невеликий, подекуди помірний дощ.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *