Для участі в ЗНО зареєстровано 321 тисячу осіб

Повну процедуру реєстрації для складання вступного тестування у вигляді спрощеного ЗНО вже пройшла понад 321 тисяча осіб.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

В УЦОЯО зауважили, що однієї реєстраційної картки достатньо для потрапляння до бази даних про потенційних учасників національного мультипредметного тесту.

«Тому просимо випускників не створювати дублі реєстраційних карток і не надсилати свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно», – наголосили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Також в УЦОЯО поінформували, що в травні кожний, хто зареєструвався для участі у вступному тестуванні, на своїй Інформаційній сторінці обов’язково повинен буде підтвердити бажання складати НМТ і повідомити організаторам про те, у якому регіоні він перебуватиме в липні.

«Планується проведення трьох сесій НМТ: основної і додаткової в липні, а також спеціальної у вересні. Такий підхід дозволить усім абітурієнтам вступити до омріяних закладів освіти», – повідомили в УЦОЯО.

Як відомо, з огляду на ситуацію в державі ухвалене рішення про продовження термінів формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тестуванні до 19 квітня.

Вступна кампанія в Telegram або Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

реєстрація на ЗНО
ЗНО

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *