До «червоної» зони включено ще 7 областей

З 30 жовтня «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції COVID-19 буде встановлений ще в семи областях України.

Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов, з посиланням на рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Зокрема, до «червоного» рівня епідемічної небезпеки включено території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей.

«Червоний» рівень епідемічної небезпеки передбачає низку обмежень, що впроваджуються в регіонах.

Зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо.

Водночас обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані.

«Також для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення», – зазначив Немчінов.

Відповідно, з 30 жовтня території 15 областей перебуватимуть у «червоному» рівні епідемічної небезпеки – Херсонська, Запорізька, Одеська, Донецька, Дніпропетровська, Сумська, Рівненська, Миколаївська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька та Чернігівська.

коронавірус

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *