Додаткові заняття для дітей – мода чи необхідність?

PR

Додаткові заняття дозволяють розвиватися і пізнавати нове (це стосується як дорослих, так і дітей). На ринку представлено безліч компаній, що пропонують позакласні уроки майже в кожній галузі. Серед них BUKI School – онлайн-школа, яка дозволяє вдосконалювати знання як з іноземних мов, так і точних та природничих дисциплін.

Сучасні батьки не завжди мають час і ресурси, щоб займатися з дітьми поза школою, тому їм на допомогу приходять репетитори. Саме завдяки навчанню поза школою діти розвиваються за інтересами або ж підвищують рівень знань з найскладніших напрямків. Беззаперечно, це хороша інвестиція в їх майбутнє – у кращий старт та роботу мрії. Куди найкраще записати дитину? Яка вартість позакласних уроків та який формат найбільше підходить сучасній дитині? На ці та інші запитання подано відповіді в статті.

Куди краще записати дитину на додаткові уроки?

Вибір позакласної діяльності непростий, адже кількість та різноманіття доступних можливостей величезні. Перш за все, потрібно вирішити, який формат навчання найбільше підходить саме вам – дистанційний чи стаціонарний?

Багато хто надає перевагу саме очним заняттям. Однак ще під час пандемії ми переконалися, що сучасні рішення дозволяють проводити онлайн-уроки набагато зручніше та не менш ефективно, ніж стаціонарні. Особливо, якщо мова йде про уроки зі стандартних предметів.

Окрім того, варто врахувати велику перевагу онлайн занять над стаціонарними, а саме – економія часу, який не потрібно витрачати на дорогу. За потреби уроки проходять під вашим наглядом, ви особисто дбаєте про комфорт та безпеку вашої дитини, що особливо важливо в умовах сучасної реальності. До того ж ваша дитина може навчатися з будь-якої точки світу, все, що вам потрібно – це доступ до Інтернету.

Ось чому варто розглянути пропозицію BUKI School:

  • Учні мають індивідуальні облікові записи з усіма деталями курсу. В особистому онлайн-кабінеті є можливість спілкування в чаті з викладачем або консультантом, а також доступ до всієї навчальної платформи, акцій і бонусів.
  • Індивідуальне навчання через додаток Zoom з використанням унікальної інтерактивної платформи BUKI School.
  • Можливість переглянути урок після того, як він відбувся. Дана функція стає в пригоді, якщо дитина забула деталі уроку, їй щось незрозуміло або ж ви просто хочете повторити навчальний матеріал.
  • Допомога методистів, які піклуються про досягнення 100% цілей, а також про те, щоб заняття проходили на найвищому рівні. Вони також містять поради та рекомендації для вчителів.
  • За кожним студентом закріплюється індивідуальний консультант, який допомагає вирішити будь-які можливі проблеми, наприклад, зміна дати занять або технічні несправності.
  • Кожен студент має свою індивідуальну програму навчання. Учителі мають індивідуальний підхід до всіх дітей – відповідно до їхніх потреб. Це дозволяє засвоювати нові знання швидко та ефективно.

Як проходять заняття в BUKI School?

Усі уроки відбуваються онлайн і тривають 60 хвилин. Протягом цього часу вчитель приділяє 100% своєї уваги учню, допомагає засвоїти навчальний матеріал та подолати труднощі у вивченні окремих тем, відповідає на всі запитання учня та приділяє обговоренню навчального матеріалу стільки часу, скільки необхідно учню для повного його розуміння.

Викладачі BUKI School відмовилися від навчання за підручниками з довгими конспектами та нотатками на користь сучасних інтерактивних методів. Учителі часто використовують інтерактивні дошки, що дозволяють передавати графічну та письмову інформацію в розбірливому та цікавому вигляді.

BUKI School пропонує різноманітний вибір предметів, як з гуманітарних, так і природничих напрямків, зокрема:

  • англійська мова;
  • математика;
  • німецька мова;
  • польська мова;
  • українська мова;
  • фізика;
  • хімія;
  • історія України;
  • біологія.

Це дозволяє учням школи вдосконалювати свої знання з різних дисциплін в одному місці, а батькам не обов’язково витрачати час на пошук репетиторів з кожного предмету окремо.

Детальніше про BUKI School

BUKI School – це онлайн-школа, яка пропонує широкий вибір занять. Заняття проводять тільки кваліфіковані викладачі з відповідним досвідом та рівнем підготовки. Кожен репетитор пройшов ретельну перевірку методистами школи – це гарантує найвищий рівень занять та досягнення поставлених навчальних цілей.

Ось найбільші переваги BUKI School:

  • у школі працюють тільки кваліфіковані викладачі;
  • кожен з них пройшов ретельний відбір та перевірку на відповідність найвищим стандартам навчання;
  • всі викладачі адаптують навчальну програму під індивідуальний запит свого учня;
  • методисти школи забезпечують постійну підтримку як викладачів, так і учнів та несуть відповідальність за організаційні питання навчального процесу.

У BUKI School ви можете обрати один з чотирьох пакетів: на 6, 12, 20 або 50 занять.

Чим більшу кількість уроків ви придбаєте – тим вигідніша вартість одного уроку. Якщо ви досі не визначилися з бажаними предметами для позакласного вивчення або ж маєте інші сумніви, можете розпочати з мінімального пакета, у рамках якого вартість 1 уроку становитиме 298 грн.

Коли переконаєтеся на власному досвіді, що навчатися з BUKI School зручно та ефективно, зможете придбати наступний пакет з більшою кількістю уроків та ще вигіднішою ціновою пропозицією.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *