Домовленості з бойовиками та коронавірус у Раді, – підсумки програми “Голобородько”

Минулого тижня наші перемовки в Мінську підписалися на створення якогось спільного з російськими найманцями “совєта”.

Про що домовились у Мінську? 11 березня під час ТГК очільник Офісу Президента Андрій Єрмак зустрівся з заступником керівника Адміністрації російського президента Дмитром Козаком. На засіданні домовилися створити Консультативну раду, до якої ввійдуть і представники ОРДЛО.

Однак це спричинило шквал критики, адже такі домовленості можуть легалізувати бойовиків з Донбасу. Так, група “слуг народу” звернулася до Зеленського з вимогою не допустити до Консультативної ради представників ОРДЛО.

Я розповідав вам про це минулого тижня і дуже сподівався, що народні обранці проявлять більшу активність у цьому питанні. Але, на диво цього не трапилось. Натомість на позачерговій сесії прийняли ряд кадрових рішень. 

Дивіться повний випуск відеоблогу “Голобородько” за 18 березня 2020:

Що ж ми маємо: якісь дивні перемовини у Мінську та нового генерального прокурора, який критично налаштований до Майдану. Це вже цікава суміш. Навіть, якби більше цього тижня нічого не трапилось.

Коронавірус у Раді

Але події продовжують розвиватися. На фоні вірусу, і першого хворого депутата в парламенті, уряд починає проявляти дивні ініціативи. 

Дивіться повний випуск відеоблогу “Голобородько” за 19 березня 2020:

А тепер підсумуймо – дивний “совєт” у Мінську з представниками бойовиків. генеральний прокурор, який своїми висловлюваннями підігрує посіпакам Януковича і кульмінацією є заяви уряду про плани узурпувати владу. І все це відбувається на фоні карантину, тобто введених обмежувальних заходів.

Як ви думаєте, те що я описав вже є достатнім приводом для паніки? Звісно ні. Адже паніка нічого не змінить. Але вся ця ситуація є причиною уважніше стежити за новинами, які ми журналісти 24-го каналу продовжуємо вам розказувати попри карантин.

Адже якби там не було – карантин закінчиться. І в цьому питанні вже є позитивні новини – Україні вже офіційно зафіксовано перший випадок одужання від коронавірусу. А значить надія є. Головне не втрачати пильність.

Коронавірус: симптоми у людей, профілактика та як намагаються лікувати Covid-2019

сьогодні

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *