ДонДУВС запрошує отримати якісну вищу освіту 

PR

Донецький державний університет внутрішніх справ – провідний відомчий заклад вищої освіти зі специфічними умовами навчання. Історія університету включає становлення та поступовий розвиток у місті Донецьк, передислокацію до Кривого Рогу та Маріуполя у зв’язку з військовою агресією на сході України у 2014 році, а пізніше знову переміщення на початку повномасштабної війни у лютому 2022 року. Наразі ДонДУВС здійснює освітню діяльність у Кропивницькому, Кривому Розі та Івано-Франківську.

Саме тут створено всі умови для підготовки фахівців-правоохоронців для служби у Національній поліції та юристів, психологів, економістів, управлінців для роботи у цивільних установах.

Університет постійно розвивається завдяки потужній команді, в яку входять кращі досвідчені науковці та викладачі-практики. Навчальний заклад забезпечує унікальне середовище для студентів.

Кількість випускників Донецького державного університету внутрішніх справ становить понад 35 тисяч осіб. Події на Донбасі суттєво вплинули на історію цього навчального закладу, проте разом із тим спричинили новий розвиток та розвиток університету.

Донецький державний університет внутрішніх справ має комфортні аудиторії, класичну юридичну бібліотеку, тир, зручні гуртожитки, спеціалізовані навчальні об’єкти. У складі ЗВО працюють: Академія поліції, Криворізький навчально-науковий інститут, Луганський навчально-науковий інститут ім. Е.О.Дідоренка.

Науковий потенціал університету вражає своєю масштабністю: у ньому працює 154 кандидати наук, 47 докторів наук, 97 доцентів, 38 професорів та 5 старших наукових співробітників. 6 працівників мають почесні звання України, з них 5 – “Заслужений юрист України” і 1 – “Заслужений діяч науки і техніки України”.

Університет є важливим центром наукового розвитку. Здобувачі вищої освіти активно беруть участь у наукових заходах, конференціях та олімпіадах. Викладачі надають підтримку молодим науковцям, сприяючи їхнім зусиллям у розширенні знань та досліджень.

Донецький державний університет внутрішніх справ завжди відкритий для молоді, яка бажає отримати якісну освіту та реалізувати свої лідерські якості. Спеціальності університету є престижними і надихають курсантів та студентів на великі здобутки у своїй кар’єрі. ДонДУВС є місцем творчого спілкування та розвитку яскравих ініціатив!

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *