Дрони на Бєлгородщині, ракетна небезпека на Курщині: якою була ніч в Росії

У Росії тривожна ніч / Колаж 24 Каналу

Ніч в росіян щонайменше у Бєлгородській та Курській області була тривожною. Зокрема, окупанти оголошували про атаку дронів та декілька разів про ракетну небезпеку.

Неспокійно в росіян було, починаючи з 23:41 5 лютого. Адже саме тоді у Бєлгородській області оголосили про ракетну небезпеку.

Що відомо про тривожну ніч в росіян

Спочатку росіянам у Бєлгородській області прийшло сповіщення про ракетну небезпеку. Їх закликали залишатись вдома та не підходити до вікон. Згодом попередження транслювали по телебаченню.

У росіян працювало сповіщення про ракетну небезпеку: дивіться відео

Орієнтовно перед опівніччю 6 лютого ракетну небезпеку оголосили також у Новооскольському районі Бєлгородської області. Вже орієнтовно о 1:45 6 лютого росіяни бідкались через нібито ракетну небезпеку в Курській області. Зокрема:

  • о 02:14 мешканцям регіону надійшло push-повідомлення про оголошення ракетної та авіаційної небезпеки. Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що небезпечно нібито в Залізногірську та Хомутівському районі Курської області;
  • о 02:32 пролунав відбій ракетної та авіаційної небезпеки.

Тривога в Курській області / Скриншот з ворожих телеграм-каналів

Відбій на Бєлгородщині оголосили ближче до 4:00 6 лютого. Проте о 5:00 знову заявили про небезпеку.

Дрони атакували Бєлгородщину

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що дрони нібито атакували Бєлгородську область. Зокрема, під атакою було місто Губкін Бєлгородської області. У росіян традиційно ніхто не постраждав.

Різні пошкодження виявлено на території 4 приватних житлових домоволодінь: вибиті вікна, посічені покрівлі, фасади та огорожі. Подомовий обхід території буде продовжено у світлий час доби,
– заявив Гладков.

Російське міноборони о 6:30 6 лютого традиційно відзвітувало про нібито збиття 7 безпілотників.

Орієнтовно о 6:00 на Бєлгородщині знову оголосили про ракетну небезпеку. Відбій пролунав тільки о 6:40 6 лютого.

Згодом Гладков заявив, що нібито голова Губкінського міського округу заявив про відсутність постраждалих і значних руйнувань.

Зверніть увагу! У ніч проти 5 лютого в Бєлгородській області також було тривожно через атаку безпілотників. Там знову звітували про “успішне” збиття дронів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *