Гарно “похлопали”: у Бєлгороді побільшало загиблих

Наслідки обстрілу Бєлгорода 30 грудня 2023 / Колаж 24 Каналу

У Бєлгороді зросла кількість загиблих та поранених, про яку раніше заявляли росіяни. У місті скасували новорічні заходи, влада області працює цілодобово. Можливо, запровадять режим НС.

Росіяни скаржаться, що трун у їхніх домівках побільшає. Нарешті і вони зрозуміють, що це таке – втрачати рідних.

Скільки зараз загиблих у Бєлгороді

Російські пабліки пишуть, що кількість загиблих зросла до 21, з них дітей – до трьох. Постраждали 111 людей, зокрема 17 дітей, із них 5 перебувають у тяжкому стані.

Жителі інших міст держави-агресорки намагаються підтримати бєлгородців. Але їхня підтримка досить дивна: то стадіон “Ростов-арена” підсвітять написом “Бєлґарат, ми с табой!”, то новорічні святкування в Магадані скасують.

Цікаво! Російські пропагандисти вперто називають вибухи “хлопкамі”. Утім, через обстріл міста вже порушили кримінальні справи – за статтями “Замах на вбивство”, “Убивство” та “Умисне пошкодження майна”. Кого ж визнають винним – “хлапкі”?Українську атаку відбивали буквально всім містом: чому (не) спрацювала ППО у Бєлгороді

Окупанти стверджували, що перехопили ракети “Вільха” і реактивні снаряди Vampire, та “декілька снарядів і касетні частини від збитих ракет” упали на місто.

Джерела 24 Каналу у спецслужбах повідомили, що Сили оборони вдарили по військових об’єктах у Бєлгороді. А непрофесійні дії операторів російської ППО спричинили руйнування цивільної інфраструктури.

Росіяни панікують

  • Було дуже кумедно бачити ролики з Бєлгорода, де жінки верещать, лежачи на землі. Можливо, вони сподівалися відігнати ракети криком, але зброя їх не почула.
  • Але є й інші причини для страху: неподалік є база відпочинку кадирівців. Місцеві налякані через свавілля тікток-військ.
  • А українські спецслужби, імовірно, готують нові “подаруночки” для росіян.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *