Генератор дитячих кросвордів: виховуємо інтелектуала

Проєкт «Розвиток дитини» пропонує батькам і педагогам скористатися генератором кросвордів, які чудово тренують увагу та пам’ять і допоможуть виховати дитину-інтелектуала.

Батьки зможуть за допомогою генератора швидко створити кросворди різного рівня складності на будь-яку тему, що відповідатимуть віковим особливостям дитини та її інтересам. Ігровий характер виконання завдання допоможе знизити в дитини рівень тривожності й подарувати їй позитивні емоції

Учителі матимуть змогу використати завдання для перевірки знань з конкретного предмета чи теми. Така ігрова діяльність сприятиме актуалізації здобутих знань, а також формуванню комунікативної компетентності, зокрема збагаченню словникового запасу й розвитку мовної здогадки вихованців. 

Щоб скласти авторський кросворд, потрібно записати у відповідних полях генератора слова кросворда й подати опис відповідних понять, позначених цими словами. Кількість слів у кожному кросворді має бути не більше 20.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Для контролю передбачений додаток із правильними відповідями.

Створення і завантаження практичних завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

ПЕРЕЙТИ ДО ГЕНЕРАТОРА

розвиток дитини

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *