Готуйтесь до НМТ-2024 з англійської на ЗНО-ОНЛАЙН

Другий рік поспіль до переліку предметів національного мультипредметного тесту за вибором учасника буде входити англійська мова.

Структура тесту в 2024 році очікується подібною до тесту 2023 року.

Тестовий блок з англійської мови не міститиме завдань на аудіювання та завдання відкритого типу, що передбачало написання власного висловлення.

Розпочинати підготовку до надважливого іспиту слід заздалегідь.

Тому Освіта.ua пропонує всім, хто готується до тестування, сервіс ЗНО-ОНЛАЙН, що містить завдання тестів НМТ та ЗНО з англійської мови минулих років і правильні відповіді на завдання.

Також тестові завдання містять ґрунтовні пояснення провідних фахівців до правильної відповіді кожного з завдань тесту.

Майбутні учасники НМТ можуть скористатись поясненнями до тестів ЗНО з англійської мови, щоб підвищити свої шанси скласти НМТ на максимально можливий бал.

Такі пояснення провідних фахівців допоможуть майбутнім абітурієнтам зрозуміти логіку міркувань при роботі над тестовими завданнями.

Для полегшення самостійної роботи з тестами онлайн у кожному коментарі насамперед зазначено тему, знання з якої потрібні для виконання тестового завдання, і пояснено, які саме знання чи вміння потрібно застосувати до виконання цього завдання.

Автори коментарів також скеровують користувачів на необхідний теоретичний матеріал, нагадують правила, факти й закономірності, покладені в основу того чи іншого завдання.

Особливу увагу приділено в коментарях поясненню логіки пошуку правильного варіанта відповіді.

Окрім того, досвідчені фахівці з підготовки до зовнішнього оцінювання діляться в коментарях хитрощами та лайфхаками, що допоможуть спростити роботу над завданням і краще впоратися зі справжнім тестом НМТ.

Ознайомлення з коментарями-поясненнями до завдань тестів сприяє кращому розумінню суті питань та вдалому виконанню аналогічних завдань під час реального національного мультипредметного тесту наступного року.

ВИКОНУВАТИ ТЕСТИ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

ЗНО онлайн підготовка до ЗНО програми ЗНО ЗНО англійська мова

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *