Хотіли шантажувати: син Байдена заявив, що російські “наркодилери” вкрали його ноутбук

Слова Байдена-молодшого цитує Daily Mail, в розпорядженні якого опинилося доволі провокативне відео, зняте у 2019 році.

Важливо Burisma протистояла інтересам найнебезпечнішої людини у світі, – син Байдена про Путіна

Про яке відео мовиться

На відео Хантер Байден і секс-працівниця ведуть бесіду. Чоловік на відео розповідає, що “наркоторговці вкрали один з його ноутбуків в той момент, коли він був близький до передозування в готельному номері в Лас-Вегасі”. За його словами, ноутбук викрали троє чоловіків, які в той момент перебували в номері.

Я пішов у джакузі один. Отже, я сиджу там, і це останнє, що я пам’ятаю. А я ніколи не втрачаю свідомість, ніколи. Я прокидаюся, і там. Вони збиралися йти, і я прийшов до тями. А ще там була російська жінка, 35 – річна, дійсно мила, брюнетка,
– розповів нібито Хантер.

За словами оповідача, на ноутбуці була інформація особистого, навіть інтимного характеру. Тож, можна припустити, що злодії розраховували шантажувати сина президента США.

Наркозалежність сина Джо Байдена

  • Раніше Хантер Байдена розповів, що вживав наркотики з ексмером Вашингтона. Син президента також зізнався, що курив пармезан замість наркотиків.
  • Відомо, що син глави Білого дому багато років страждав від алкогольної та наркотичної залежності, часом у нього спостерігалася дуже гостра ломка.
  • За словами Байдена-молодшого, через це він готовий був вжити те, що навіть віддалено нагадувало наркотик.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *