Я в команді президента, – Шефір прокоментував своє звільнення

Коротка версія новини

  • Сергій Шефір підтвердив свою лояльність до команди президента, наголосивши на особистому ставленні до Володимира Зеленського.
  • Він є співзасновником студії “Квартал 95” та бізнес-партнером президента, займає посаду першого помічника глави держави.
  • Зеленський висловлював довіру Шефіру та інші учасники оточення називали його розумною людиною, що розуміє важливість балансу в думках.

Шефір прокоментував своє звільнення / МВС України

Нещодавно Сергій Шефіра звільнили з посади першого помічника президента. він відреагував на своє звільнення.

Сергій Шефір зазначив, що, попри все, він все одно у команді президента. За його словами, Володимир Зеленський – не просто президент, а ще й його друг, а це “набагато важливіше за посаду”.

Він також співзасновник студії “Квартал 95”

Сергій Шефір також бізнес-партнер президента. Він співзасновник студії “Квартал 95”.

Його призначили першим помічником глави держави 21 травня 2019 року, тобто на наступний день після інавгурації Зеленського.

На одній зі своїх пресконференцій Зеленський зазначав, що довіряє йому. Арсен Аваков після відставки з посади очільника МВС називав Шефіра одним із розумних людей в оточенні Зеленського, людиною, “яка розуміє, як небезпечно не враховувати балансові думки”.

Хто такий Сергій Шефір

  • Сергій Нахманович Шефір народився 25 травня 1964 року в Кривому Розі Дніпропетровської області.
  • З Володимиром Зеленським познайомилися у 1995 році, коли організовували фестиваль КВК у Кривому Розі. Шефір запросив його стати учасником команди “Запоріжжя – Кривий Ріг – Транзит”. З того часу й почалося багаторічне співробітництво. Вони стали близькими друзями.
  • До речі, Шефір – автор ідеї та продюсер серіалу “Слуга народу”. Окрім того, завдяки йому з’явилися “Свати”. ЗМІ назвали Сергія Шефіра головним комунікатором ОП з олігархами. Зокрема, 31 серпня 2020 року журналісти “Схем” зафіксували, як він таємно приїжджав до маєтку Ріната Ахметова під Києвом.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *