Йдуть важкі бої: росіянам вдалося прорватися в Очеретине, – ОСУВ “Хортиця”

Коротка версія новини

  • На фронті загострилися бої через активізацію росіян, які прорвалися в Очеретине.
  • ОСУВ “Хортиця” вживає заходів для вигнання росіян з Очеретине, який зараз контролює ворог.
  • Російська армія залучила чотири бригади для прориву оборони в районі Очеретине.
  • Бійці 47-ї окремої механізованої бригади утримують Бердичі та допомагають на інших рубежах, спростовуючи інформацію про їхнє захоплення.

Ситуація в Очеретиному / Колаж 24 Каналу

00:00

Ситуація на фронті загострилась через те, що росіяни активізували свої зусилля із захоплення нових земель. Зокрема, за Очеретине тривають важкі бої.

Речник ОСУВ “Хортиця” Назар Волошин сказав, що росіянам таки вдалося прорватися в Очеретине. Раніше він наголошував, що ЗСУ контролюють дві третини населеного пункту.

Ворог залучив 4 бригади

За словами Волошина, зараз вживають всіх заходів, щоб вибити росіян із населеного пункту.

Ситуація контролюється підрозділами Сил оборони,
– наголосив він.

Речник ОСУВ “Хортиця” пояснив, щоб розвинути тактичний успіх в районі Очеретиного для подальшого прориву нашої оборони, ворог залучив чотири бригади російської армії.

Назар Волошин сказав, що на Авдіївському напрямку залучили резерви.

47 бригада продовжує утримувати Бердичі

  • Бійці 47-ї окремої механізованої бригади спростували повідомлення про захоплення росіянами селища Бердичі. Інформація про переміщення в Очеретине неправдива.
  • Водночас там зазначили, що бійці можуть допомагати суміжним підрозділам. Саме тому інколи техніку 47 бригади можна помітити на інших рубежах, що, ймовірно, і сталося цього разу. Військові закликали довіряти лише перевіреній інформації.
  • Також бійці наголосили, що до цього вони чотири місяці утримували позиції в районі Степового, що дало змогу не допустити оточення Авдіївки. Під час боїв за місто ворог зазнав неймовірних втрат – як у живій силі, так й в техніці. Це призвело до того, що росіяни мусили перегрупуватися й змінити напрямок удару.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *