Життя тривало, аж потім люди почали кричати й ховатися: кадри наслідків удару по Харківщині

Коротка версія новини

  • Російські окупанти обстріляли селище Золочів на Харківщині керованими авіаційними бомбами, при цьому загинули батько й донька, які перебували в автомобілі поруч з місцем вибуху.
  • У результаті обстрілу 1 травня загинуло двоє людей, а також поранено троє чоловіків, дві жінки та 11-річного хлопчика.
  • Окупанти використовують КАБи щодня, а їхніми цілями стають мирні люди та житлові будинки, що призводить до серйозних руйнувань та людських жертв.

Наслідки обстрілу Золочева / Колаж 24 Каналу

Російські окупанти вкотре обстріляли керованими авіаційними бомбами селище Золочів, що на Харківщині. На жаль, внаслідок терористичного удару загинуло двоє людей.

У Харківській ОВА повідомили, що загиблими були батько й донька. Вони перебували в автомобілі поруч з місцем вибуху.

Які наслідки атаки

Ворог чи не щодня використовує КАБи, а його цілями є мирні люди та звичайні житлові будинки. Через обстріл 1 травня є двоє загиблих, а також троє поранених чоловіків, дві жінки та 11-річний хлопчик. Всім їм надали медичну допомогу на місці.

Загиблі чоловік 64 років та 38-річна жінка – місцеві мешканці.

“Близько 10 ранку авіація скинула 3 КАБи, які влучили практично в сам центр Золочева. У цей час люди відпочивали, перебували на вулиці. Удари прийшлися безпосередньо по площі, адміністративних будинках, будівлях соціального захисту, поруч Ощадбанк, редакція газети. Третій удар – це пряме влучання у будинок”, – розповів начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко.

Наслідки обстрілу / Фото 24 Канал

“У момент вибуху я був неподалік. Людей навколо також було багато, всі кудись йшли. Життя тривало. А потім почали бігти, втікати, кричати, ховатися”, – пригадав очевидець подій Михайло.

Обстріли Харківщини: останні новини

  • Росія атакує КАБами чи не щодня, тому жителів області закликають бути особливо уважними. Від оголошення повітряної тривоги й до удару може пройти щонайбільше 10 хвилин. Якщо говоримо про прикордонні регіони Харківщини, то цей час ще менший.
  • Зранку 1 травня під ворожим обстрілом перебувала не тільки область, а й Харків. Влучання було зафіксовано в Київському районі міста. Перший КАБ влучив у землю в лісосмузі, а другий КАБ потрапив у приватні житлові будинки та призвів до серйозних руйнувань.
  • Перед тим окупанти обстрілювали Харків 29 і 30 квітня. Внаслідок однієї з атак вони влучили по гаражному кооперативу, загинув 26-річний хлопець. Його батько та брат також перебували на місці трагедії. Вони поранені.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *