Київстар розпочинає співпрацю з холдингом SHERIFF в рамках гуманітарного розмінування України

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію.

Київстар та SHERIFF Demining працюватимуть над технологією для операторів з гуманітарного розмінування / Колаж 24 Каналу

Найбільший оператор електронних комунікацій Київстар та холдинг охоронних компаній SHERIFF, зокрема, напрям SHERIFF Demining, який є сертифікованим оператором протимінної діяльності, підписали меморандум про співпрацю.

Україна зараз – найбільш замінована країна у світі, інформує 24 Канал. За даними ДСНС, мінами та нерозірваними боєприпасами забруднено близько 175 тисяч квадратних кілометрів території.

Саме тому Київстар та SHERIFF Demining починають працювати над технологією для операторів з гуманітарного розмінування.

Компанії проводитимуть спільне випробування сервісів сигналу корекції RTK, що забезпечить високу точність картографування забруднених територій та позначення вибухонебезпечних предметів.

Допомагати у відновленні країни – важлива місія не лише для Київстар, а й для всього українського бізнесу. Щоб пришвидшити процес розмінування й відбудови країни, ми готові ділитися досвідом впровадження новітніх технологій, які зможуть зберігати життя українців,
– наголосив Ілля Польшаков, директор з розвитку нових напрямків бізнесу Київстар.

“Зокрема, для безпечного розмінування важливо забезпечити визначення точних координат мін та меж забруднених територій. І для цього необхідне якісне GNSS-обладнання з підтримкою технології RTK”, – додав він.

Київстар забезпечить партнерів доступом до технології RTK та надаватиме рекомендації щодо вибору та використання GNSS-приймачів. Також спеціалісти компанії здійснюватимуть аналітичні дослідження з випробування технологій позиціювання та визначення координат на місцевості.

Ми очікуємо, що співпраця з Київстар допоможе нам значно покращити точність визначення вибухонебезпечних предметів і подальшого розмінування. Це дозволить швидше та безпечніше очищати забруднені території та повертати їх до мирного життя,
– прокоментував перспективи співпраці Євгеній Антипенко, директор SHERIFF.

Що варто знати про Київстар та SHERIFF Demining

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на грудень 2023 року обслуговував близько 24 мільйонів абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 мільйона абонентів “Домашнього Інтернету”. Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 4G, Big Data, Cloud solutions, RTK-сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та інші. Київстар розвиває в Україні нові телеком-технології та в найближчі три роки планує інвестувати в цей напрямок 600 мільйонів доларів США.

Компанія допомагає  країні долати виклики воєнного часу і за останні два роки виділила понад 1,8 мільярда гривень для підтримки ЗСУ, абонентів, місцевих громад, а також на благодійні ініціативи.

Єдиний акціонер Київстар – міжнародна Група VEON з головним офісом в Нідерландах. Акції Групи перебувають на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, найкращим роботодавцем  і соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Холдинг охоронних компаній SHERIFF – національний оператор охорони, який працює в Україні з 2003 року та є лідером на ринку охоронних послуг. Компанія пропонує максимальний портфель послуг у своїй сфері:

  • розмінування (сертифікований оператор протимінної діяльності);
  • Ліцензія на надання послуг інкасації та дозвіл НБУ на центр обробки та перерахунку коштів;
  • фізична охорона;
  • обслуговування та спостереження за пожежною сигналізацією;
  • перезарядка вогнегасників;
  • встановлення систем відеоспостереження (включно з аналітичними системами) та контролю доступу;
  • спостереження та реагування на охоронну сигналізацію;
  • а також послуги із супроводу клієнтів Transfer, супроводу вантажу, броньованого таксі та інші.

Понад 40 тисяч клієнтів довірили безпеку SHERIFF.

Додаткова інформація: [email protected], www.sheriff.com.ua

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *