Коломойському знову продовжили тримання під вартою: чи змінився розмір застави

Суд залишив Коломойського у СІЗО / Скриншот з відео

Ігор Коломойський продовжить сидіти у СІЗО. Суд вкотре продовжив йому термін тримання під вартою. Розповідаємо, чи зменшили цього разу розмір застави.

Шевченківський райсуд Києва продовжив запобіжний захід Коломойському ще на два місяці. Якщо за нього не внесуть заставу, він перебуватиме в СІЗО до 25 квітня 2024 року.

Суд зменшив розмір застави Коломойського

Адвокат Коломойського Олександр Лисак повідомив, що суд зменшив розмір застави для олігарха. Тепер вона становить 2,4 мільярда гривень, а не 2,65 мільярда.

Лисак також заявив, що Коломойський не вноситиме заставу. Також адвокати просили про негайне медичне обстеження для бізнесмена.

Продовжили тримання під вартою на два місяці до 25 квітня. Заставу зменшили до 2,4 мільярда гривень. Ігор Валерійович не вноситиме заставу. Також суд виніс окреме рішення. Зазначив, щоб прокурор провів належне медичне обстеження. Поклав цей обов’язок на прокурора. Негайно,
– сказав адвокат.

Він додав, що йому важко сказати, чи прокурор почав працювати над цим, адже рішення було тільки вчора.

Перед цим запобіжний захід Коломойського переглядали 22 січня. Шевченківський районний суд Києва вирішив залишити олігарха під вартою до 2 березня 2024 року. Тоді сума застави залишилася без змін – 2,65 мільярда гривень.

Також у січні захисники Коломойського клопотали про зміну запобіжного заходу. Вони хотіли для свого підзахисного, щоб його відправили під домашній арешт. Обумовлювали це погіршенням його стану здоров’я. Цікаво, що на поруки його хотіли взяти восьмеро людей. Серед них – телеведуча Алла Мазур.

Зверніть увагу! Коломойський отримав 3 підозри. За даними СБУ, він та його спільники могли створити схему з внесенням фейкових грошей у банк та легалізацією фіктивних активів.Останні новини про Коломойського

  • Нещодавно бізнесмен відмовився від корпоративних прав на медіахолдинг 1+1 media. Він передав їх гендиректору Ярославу Пахольчуку.
  • Як повідомлялося раніше, Коломойський більше не володіє часткою у компанії JKX. Олігарх був опосередкованим власником компанії Eclairs Group Limited, однак тепер ця фірма стала державною власністю Великої Британії.
  • Не так давно стало відомо, що Московський арбітражний суд позбавив Коломойського корпоративних прав на російські активи. Мовиться про компанії Adygea Gas B.V. та Page Gas Ltd.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *