Луганські освітяни забезпечили online-навчання навіть тих дітей, які залишились в окупації – Лисогор

Луганські освітяни забезпечили online-навчання навіть тих дітей, які залишились в окупації - Лисогор

Частина дітей, які залишились на тимчасово загарбаній Луганщині, продовжує навчатися в українських вчителів за українськими ж освітніми програмами.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор заявив під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«Усі релоковані школи працюють на повну силу, причому вони навчають не тільки дітей, які перебувають в Україні. Там також навчаються online діти, яких батьки вивезли за кордон. І частина дітей навчаються навіть на окупованих територіях. Для них складений окремий план, оскільки ворог тисне на цих дітей, влаштовує перевірки. Але є можливість це здійснювати, тому продовжуємо цю роботу», – зазначив Лисогор.

За його словами, серед випускників луганських шкіл цьогоріч самих лише медалістів – 92. Торік ми повністю забезпечили наших дітей планшетними пристроями або комп’ютерами завдяки нашим міжнародним партнерам і Міністерству освіти.

«Вчителі працюють, а поки триває літо, ми поставили завдання нашим військовим адміністраціям максимально оздоровити дітей. Що, в принципі, й виконується на цей час», – наголосив очільник Луганської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, Росія викорінює українську мову на окупованих територіях.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *