М. Поплавський: «Створюйте свою українську дорогу щастя»

PR

Михайло Поплавський презентував студентам першого курсу кафедр івент-менеджменту, піар і журналістики мотиваційний майстер-клас з брендингу, у якому розповів про найуспішніші проєкти, стартапи, стратегії промоушена, формулу успіху та репутаційний менеджмент.

Уже традиційно на початку нового навчального року Михайло Поплавський зустрічається з молоддю, аби зарядити її творчим драйвом, надихнути на навчання, надати цінні життєві поради та вселити віру в успішне майбутнє.

«Радий бачити вас усіх. Ви вже навчаєтесь в університеті майбутнього.

Тут атмосфера творчості, таланту, креативу, де зібрались обдаровані особистості, які хочуть реалізувати себе по максимуму.

Ми разом відкриваємо нові горизонти. Цінуємо минуле та формуємо майбутнє.

Історія вашого успіху починається сьогодні разом з університетом культури.

Головне – закохатись у свою професію. Впевнено йдіть до мети, атакуйте життя. Я вірю, що ви станете зірковими випускниками університету культури. Наша амбітна команда професорсько-викладацького складу та майстри курсів допоможуть вам у цьому».

Студентам Михайло Поплавський розповів про становлення бренду університету культури та піар-проєкт «Співаючий ректор як технологія», який був створений для розкрутки невідомого в ті часи Київського інституту культури: «Сам вихід ректора на сцену мав викликати шок, стрес і його несприйняття. Чого ми й досягли! Але 25-им кадром я увійшов у підсвідомість людей, і про університет заговорили. Виш отримав високий рейтинг впізнаваності в порівнянні з іншими закладами освіти. Звичайно, щоб досягти високих результатів, потім було зроблено багато кардинальних змін в менеджменті, концептуальному підході освітнього процесу. Та головну місію – привернути увагу громадськості – виконав саме цей проєкт.

Нині університет культури вже три роки поспіль (2021, 2022, 2023 рр.) – лідер ТОП-рейтингу найкращих мистецьких закладів вищої освіти України.

Світ любить перших, і я хочу, щоб ви завжди були на перших сходинках п’єдесталу.

Девіз університету культури, а тепер і ваш – «Жити, любити, творити й перемагати».

Спікер також представив першокурсникам запатентовані торгові знаки, авторські національні проєкти, книги і кліпи.

Один із таких проєктів – «Українська пісня року», автором ідеї та генеральним продюсером якої є Михайло Поплавський із 2004 року.

«Ми боремося за все українське. Українська пісня – вічна, як сонце і небо. Вона була, є і буде!

Підтримуйте українське, любіть українське. Тримаймо разом українську хвилю!» – акцентував Михайло Поплавський.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *