Мережа шкіл і садків КМDШ розпочала роботу клубу для батьків

PR

Мережа приватних освітніх закладів КМDШ, до складу якої входять бренди КМDШ, Sense Kids та віднедавна Clever Kids, об’єднала родини в клуб для батьків «КМDШ CLUB».

Перша зустріч батьківського ком’юніті відбулась 4 лютого 2023 року на території одного з нових освітніх просторів мережі КМDШ, який розташований в ЖК «Рибальський».

Особливістю формату КМDШ CLUB є поєднання різних напрямків діяльності: бізнес, волонтерство, дозвілля, розвиток.

КМDШ CLUB надає своїм учасникам можливості для нових знайомств у бізнес-середовищі, пошуку потенційних партерів, клієнтів чи підрядників, розвитку та розширення бізнес-зв’язків, особистісного та професійного росту, участі у тренінгах, майстер-класах, лекції цікавих спікерів на актуальні теми, об’єднання для волонтерських ініціатив.

З точки зору дозвілля, КМDШ CLUB спрямований на пошук спільних інтересів, цікаве проведення часу, психологічну та соціальну підтримку в умовах викликів сьогодення.

Учасники клубу мають можливість пошуку однодумців, які проводитимуть час разом за улюбленими заняттями.

Як сімейний клуб, КМDШ CLUB, перш за все, ставить за мету зміцнення родинних стосунків, розвиток спільної діяльності та інтересів, цікавого проведення часу з дітьми.

Клуб поєднує батьківську спільноту навколо дітей та заради дітей, одночасно давши простір для задоволення потреб всієї родини в різних сферах життя.

За словами засновника бренду КМDШ Володимира Козленка, в основі клубу лежить ідея партнерства.

«Більш як за 10 років існування КМDШ ми постійно відчували сильну підтримку та взаємодію з батьками наших учнів. Ми завжди декларували, що є партнерами в питаннях виховання дітей. Саме ідею такого партнерства і було взято за основу при створенні клубу для наших родин.

Учасників клубу вже об’єднують діти, спільний бізнес-простір, умови та реалії сьогоднішньої України. Але, КМDШ CLUB – це не гурток по інтересах, не батьківський комітет, не батьківські збори на рівні мережі. Це середовище для спілкування, відпочинку, підтримки, об’єднання, соціальної взаємодії та бізнес-перспектив на майбутнє», – зазначив Володимир Козленко.

Своєю чергою СЕО мережі приватних навчальних закладів КМDШ Ліна Жигінас зауважила, що клуб має закритий формат.

«Час для родини, розв'язання питань з кола професійних інтересів, волонтерські ініціативи чи розвиткові заняття та проведення дозвілля з однодумцями – це наша екосистема клубу. КМDШ CLUB має закритий формат, участь у клубі передбачена лише для батьків учнів шкіл та вихованців садочків мережі, а також для родин наших випускників, які сповідують цінності КМDШ. Як освітній заклад, ми об’єднуємо великих навколо малих. Зустрічі батьківського клубу відбуватимуться на регулярній основі та на території різних освітніх просторів мережі. Ставши частиною родини КМDШ, батьки автоматично ставатимуть членами клубу та матимуть доступ до його ресурсів. 2022 навчив нас об’єднуватись та підтримувати одне одного і нічого не відкладати на потім, а творити майбутнє сьогодні та зараз», – наголосила Ліна Жигінас.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *