Міжнародні освітні можливості під час війни

Учні, студенти, науковці, батьки та всі, кого цікавлять можливості продовжити освіту в час воєнного лихоліття, матимуть змогу поспілкуватися в прямому ефірі із співзасновниками Українського глобального університету.

Зустріч відбудеться онлайн 13 квітня о 19:00.

Захід пройде в рамках проєкту EDtalkUA – подкасту про освіту від інформаційного ресурсу Освіта.ua.

Гості прямого ефіру:

Юлія Лемеш – Президентка Ukraine Global Scholars, організації, яка допомагає українським школярам і студентам вступати до шкіл-пансіонів і коледжів. Юлія розповість про можливості для українських школярів.

Олександр Акименко – співзасновник Ukrainian Emerging Leaders Program у Стенфордському університеті при Центрі розвитку демократії та верховенства права. Олександр розповість про можливості для українських студентів і професіоналів.

Тимофій Брік – віце-президент із міжнародних зв’язків Київської школи економіки. Тимофій розповість про можливості для українських викладачів і науковців.

Олександр, Тимофій і Юлія є одними із співзасновників Українського глобального університету – мережі освітніх інституцій, що об’єдналися для підтримки українських школярів, студентів, викладачів і науковців.

Ведучі прямого ефіру: креативний директор сайту Освіта.ua Андрій Панченков і викладач Центру україністики Кембриджського університету Андрій Смицнюк.

Розмова відбудеться у формі зустрічі на платформі Zoom і транслюватиметься на сторінці Освіта.ua у Facebook. 

Усі охочі можуть зареєструватися для участі в розмові, щоб поставити свої запитання в режимі реального часу.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *