Мінцифри та Київська школа економіки виділять 20 грантів для інженерів з мікро- та наноелектроніки

Мінцифри та Київська школа економіки виділять 20 грантів для інженерів з мікро- та наноелектроніки

Міністерство цифрової трансформації, Київська школа економіки та Швейцарська вища технічна школа Цюриха відкривають 20 грантових місць для магістрів – здобувачів освіти за програмою «Мікро- та наноелектроніка».

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба міністерства, передає Укрінформ.

«Розвиваємо галузь мікро- та наноелектроніки і формуємо технологічне майбутнє країни. Відкриваємо 20 грантових місць на магістерську програму «Мікро- та наноелектроніка» разом з Київською школою економіки та Швейцарською вищою технічною школою Цюриха (ETH Zurich), щоб посилити інженерну галузь новими спеціалістами», – йдеться в повідомленні.

На програму можуть податися студенти-бакалаври або магістри технічних напрямів, спеціалісти, які хочуть розширити знання та експертизу.

Навчання розпочнеться 2 вересня 2024 року і триватиме 1 рік та 4 місяці. Формат – онлайн та офлайн з прямим включенням викладачів з ETH Zurich.

У Мінцифри наголошують, що навчання на новій магістерській програмі — це можливість здобути професію з великим попитом як в Україні, так і на міжнародному ринку праці, а також долучитися до технологічного розвитку країни.

Як повідомлялося, дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та Асоціація інноваційної та цифрової освіти відкрили 16 цифрових освітніх центрів (DLC) у Херсонській, Миколаївській та Одеській областях, де українські учні зможуть навчатися за допомогою штучного інтелекту, VR-технологій, Minecraft та Убер-Школи.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *