Молодих українок запрошують до «Школи жіночого лідерства»

PR

Українок запрошують стати учасницями літньої програми «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху», яка пройде в Празі.

Участь у програмі можуть узяти студентки, випускниці закладів освіти та ті, хто знаходиться на початку своєї професійної кар'єри.

Метою «Школи лідерства в цифрову епоху» є визнання потенціалу таланту жінок та проактивна підтримка та розширення можливостей дівчат, щоб вони могли бути лідерами технологічної революції.

Програма спрямована на те, щоб разом створити світ, у якому жінки зможуть не лише брати участь у цифровій трансформації сьогодні, а й процвітати та бути лідерами змін у цифровому майбутньому.

За результатами конкурсного відбору незалежне журі відбере 29 учасників для безкоштовної стипендіальної програми, що складається з майстер-класів, командних проектів, активного навчання та культурного досвіду.

Учасників буде відібрано від кожної з 27 держав-членів ЄС. Також буде одна учасниця з України та одна учасниця із країн Західних Балкан.

Щодо конкурсного відбору учасниці з українським громадянством, то претендентки можуть жити як в Україні, так і тимчасово перебувати в інших країнах.

Робочою мовою програми буде англійська.

Літня програма «Школи жіночого лідерства у цифрову епоху» відбудеться з 17 до 22 липня 2022 року у Празі (Чехія).

Усі охочі взяти участь у програмі можуть переглянути відеоогляд програми та відеозапис вебінара з анонсом літньої програми «Школи жіночого лідерства у цифрову епоху».

Також можна познайомитись з враженнями учасниць зимової програми «Школи жіночого лідерства у цифрову епоху».

Прийом заявок на участь у конкурсному відборі триватиме до 31 травня 2022 року.

Реєстрація відбувається онлайн на сайті European Leadership Academy.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *