На Авдіївському напрямку Сили оборони спалили ворожий “Алігатор” разом з екіпажем

На Авдіївському напрямку Сили оборони спалили ворожий “Алігатор” / Колаж 24 Каналу

На Сході захисники знищили російський ударний вертоліт Ка-52. Всередині був екіпаж з окупантами.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський повідомив, що українські воїни спалили ворожого “Алігатора”.

Над Авдіївкою згорів вертоліт з окупантами

7 лютого в операційній зоні ОСУВ “Таврія” воїни одного з механізованих підрозділів знищили російський ударний вертоліт Ка-52.

Ворожий “Алігатор” з екіпажем був уражений із ПЗРК та удобрив ґрунт на Авдіївському напрямку,
– повідомив Тарнавський.

Варто зауважити, що за рахунком це вже 325 знищений російський гелікоптер. Адже саме стільки ворожих вертольотів ЗСУ знищили від початку повномасштабного вторгнення.

Яка ситуація біля Авдіївки

У Генеральному штабі розповіли, що на Авдіївському напрямку точаться запеклі бої. Ворог досі намагається оточити Авдіївку.

За минулу добу Сили оборони відбили 27 атак в районах Новобахмутівки, Авдіївки та ще 13 атак біля Невельського та Первомайського Донецької області.

Успіхи ЗСУ на фронті

  • На одному з напрямків підрозділи ССО провели ефективну спецоперацію “Говерла”, завдяки якій вдалося захопити опорний пункт ворога на панівній висоті та покращити положення Сил оборони.
  • Також розвідники ССО провели операцію “Цитадель” й виявили одну з незаконно захоплених видобувних платформ, яку росіяни використовували для підсилення роботи розвідного БпЛА іранського виробництва “Мохаджер-6”. Окрім того, також було виявлено радіолокаційну станцію виявлення надводних об’єктів (від моторних човнів до кораблів) “Нева-Б”. За допомогою цієї РЛС росіяни контролювали обстановку в північно-західній частині Чорного моря.
  • Крім цього, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога. А підрозділи ракетних військ завдали ударів по 3 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки й 2 складах боєприпасів росіян.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *