На Харківщині помітили розвідувальний БпЛА: попереджали про роботу ППО

Що відбувалось у Харківській області / Колаж 24 Каналу (Фото УП та Повітряних сил ЗСУ)

У Харківській області помітили розвідувальний дрон. Повітряні сили ЗСУ попередили, що може працювати протиповітряна оборона.

Повітряну тривогу в регіоні оголосили о 21:10 2 березня 2024 року. Перед цим про небезпеку в регіоні оголошували орієнтовно з 18:41 по 18:57 2 березня, проте вибухів, на щастя, не було.

Яка ситуація на Харківщині

Повітряна тривога в Харківській області пов’язана з розвідувальним БпЛА над містом (тип не визначено),
– попередили військові.

Вони додали, що по ворожому дрону може працювати протиповітряна оборона.

Вже орієнтовно о 21:31 2 березня загроза в регіоні минула.

Росія атакувала Україну вночі проти 2 березня

  • Вночі проти 2 березня ЗСУ знищили 14 з 17 “Шахедів” у межах Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Дніпропетровської областей. Також Росія вдарила трьома керованими авіаційними ракетами Х-5/Х-35 з тимчасово окупованої території Херсонської та Донецької областей.
  • На жаль, внаслідок влучань та падіння уламків на Одещині та Харківщині є загиблі та постраждалі. Зокрема, Росія атакувала Одесу дроном-камікадзе типу “Шахед”. Вороги влучили в житлову дев’ятиповерхівку та знищили 18 квартир. На жаль, рятувальники повідомили про 8 жертв, з яких двоє – маленькі діти.
  • У Харкові окупанти вдарили по житловій інфраструктурі Шевченківського району. Там спалахнула пожежа, яку ліквідували. У декількох багатоповерхівках вибиті вікна, два авто згоріли вщент, пошкоджені гаражі. На щастя, люди не постраждали.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *