На хлопчика впала вітрина у київському центрі Papashon: з’явилося відео

Співробітники Papashon звинувачували в усьому самого хлопчика та його батьків, які нібито не догледіли за дитиною. Керівник Papashon у ТРЦ Retroville відмовився спілкуватися з поліцейськими. Всі пояснення правоохоронцям надавав охоронець.

Дивіться також Хотіла помити ручки і впала в воду: на Харківщині знайшли тіло 6-річної дівчинки

Відеозапис інциденту з’явився у мережі з коментарем представників Papashon.

Заліз на вітрину з солодощами

  • У самому розважальному центрі для дітей стверджують, що не можуть нести відповідальність за наслідки вчинків дітей, які неможливо спрогнозувати.
  • Запис падіння хлопчика, яке сталося 17 липня, опублікували у спільноті Kievmap.
  • На відео видно, як маленька дитина розглядає вітрину в кафе, після чого починає залазити по ній нагору. Батьків при цьому на записі не видно.
  • Конструкція не витримала ваги хлопчика та перекинулася на нього. Водочас загартоване скло не врятувало постраждалого від порізів. Хлопчик отримав глибокі подряпини рук та ніг. Також у нього діагностували трищіну кістки ноги.

Оскільки спрогнозувати стрибок відвідувача на конструкції, для цього не призначені, неможливо, компанія не може нести відповідальність за подальші наслідки таких дій,
– зазначили в адміністрації закладу

У коментарях до допису користувачі обурені поведінкою батьків, які не дивилися за хлопчиком та фактично залишили його у небезпеці. Також вони зазначили, що за інцидентом спостерігав дорослий чоловік, який ніяк не відреагував на падіння дитини та навіть не спромігся йому допомогти.

Дивіться відео падіння вітрини на дитину у розважальному центрі PAPASHON kids у Києві:

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *