На Івано-Франківщині прогриміли вибухи

Росія 11 квітня вкотре масовано атакувала Україні ракетами. Зокрема, вибухи пролунали на Івано-Франківщині.

Зранку у Івано-Франківській області пролунали вибухи. Наразі деталі невідомі.

На Івано-Франківщині пролунали вибухи

Кореспонденти Суспільного повідомили, що у Івано-Франківській області прогриміли вибухи. Місцева влада поки ніяк не коментувала цю інформацію.

Росія вночі проти 11 квітня підняла у повітря стратегічну авіацію та запустила по нашій державі ракети. Зокрема, відомо про зліт Ту-95 та одразу кількох бортів МіГ-31К. Також не обійшлось без пусків гіперзвукової ракети “Кинджал”.

Міністр енергетики Герман Галущенко розповів, що під ударом ворога опинились об’єкти генерації та системи передачі у Харківській, Запорізькій, Львівській, Київській областях. На Київщині, за попередньою інформацією, є перебої з електропостачанням.

Перед тим, як запустити по Україні ракети, Росія атакувала ударними безпілотними літальними апаратами. Зокрема, агресорка запустила 40 дронів. Сили протиповітряної оборони знищили 37 повітряних цілей. Водночас статистика збитих ракет поки невідома, адже інформація уточнюється. Згодом Повітряні сили відзвітують про це.

На Півдні сили ППО відпрацювали досить результативно. Про це в етері телемарафону повідомила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк. Вона розповіла, що на Півдні фіксують влучання внаслідок атаки російських військ. Вона також зазначила, що удар прийшовся на відкриту територію. Наслідки уточнюються.

До оголошення про відбій повітряної тривоги потрібно перебувати в укриттях. Пам’ятайте, звичайна обережність може зберегти життя, тому не нехтуйте власною безпекою.

У Львові та області лунали вибухи

  • Російські війська завдали масованого ракетного удару на ранок 11 квітня. Львівщину атакували “Кинджалами”. Ворог знову спрямував ракети проти Стрия.
  • Вже о 05:57 надійшла інформація про роботу ППО, а через п’ять хвилин у Повітряних силах повідомили про те, що у напрямку Львова летить “Кинджал”.
  • О 06:01 кореспонденти 24 Каналу повідомили, що чули вибухи у місті. Згодом Козицький також повідомив, що ракети летять на Стрий та Стрийщину.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *