На Одещині ворог намагався поцілити в об’єкт енергосистеми: сили ППО ліквідували загрозу

Коротка версія новини

  • Одеса: Окупанти атакували об’єкт енергосистеми, але захисники успішно збили дрони, атака тривала майже 4 години.
  • Південь: Сили ППО збили 15 дронів, ворог атакував об’єкти енергосистеми та промислові об’єкти, спрямовуючи дрони через житлові будинки.
  • Наслідки: Пожежа у Запоріжжі виникла в приватному секторі внаслідок падіння уламків дрона, що може бути руйнівним.

Ворог атакував Одещину / Колаж 24 Каналу

У ніч на 28 березня ворог вкотре атакував Україну ударними дронами типу “Шахед”. На півдні атака і бойова робота з відбиття тривали майже 4 години.

На Одещині ворог знову хотів завдати удару по об’єкту енергосистеми. Про це в етері телемарафону розповіла речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Вночі окупанти атакували Одещину

Що стосується Одещини, тут ворог намагався поцілити по об’єкту енергосистеми, але відпрацювали захисники повітря бездоганно. Збиті обидва дрони, які заходили з моря саме на Одеську область,
– розповіла Гуменюк.

Загалом, сама атака окупантів та бойова робота з утилізації “Шахедів” тривали майже 4 години. Ворог запускав дрони з акваторії Чорного моря та через тимчасово окуповані території.

Гуменюк додала, що окупанти всілякими способами намагалися обійти наші засоби захисту. Втім, наші воїни не допустили цього.

Важливо! Наслідки бойової роботи можуть бути руйнівними, тому необхідно обов’язково переходити в укриття, оскільки уламки “Шахедів” летять в різних напрямках і можуть, зокрема, містити ще й бойову частину та створювати додаткові вибухи.Російські війська атакували південь

  • Речниця ОК “Південь” розповіла, що бойова робота була досить результативною. За її словами, силам ППО у південних регіонах вдалося збити близько 15 дронів.
  • Ворог атакував об’єкти енергосистеми та намагався пошкодити промислові об’єкти. Окупанти цинічно спрямовували дрони маршрутами через житлові будинки.
  • Внаслідок цього на Запорізькому напрямку відбувалася пожежа у приватному секторі через падіння уламків дрона.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *