На ті ж граблі: ЗСУ вдарили по скупченню росіян на Херсонщині – близько 60 ліквідованих

Особовий склад росіян знову був уражений / Колаж 24 Каналу

Російським окупантам 21 лютого схоже вкотре стало несолодко. Загарбники у мережі скаржаться на черговий приліт по особовому складу у Херсонській області.

Зазначимо, що днями росіяни писали, що ЗСУ вдарили по бригаді у Волноваському районі – ті вишикувалися в очікуванні генерала. Водночас офіційно Збройні Сили не коментували інформацію.

Знову “щось сталося”

Ввечері 21 лютого російські окупанти почали масово скаржитися на удар ЗСУ по полігону у Херсонській області. Вони зазначають, що знову фіксують величезні втрати натякаючи, що ситуація нагадує інцидент під Волновахою.

Сьогодні знову полігон. Херсонська область. Дов***бізм ніхто не скасовує,
– пишуть окупанти.

Згодом з’явилося відео інциденту. Зазначається, що інцидент стався біля Подо-Калинівки. Керівництво угруповання “Дніпро” приїхало з перевіркою вогневої підготовки підрозділів, яких готують на безуспішні штурми Кринок. Там проводили спільні заняття підрозділів 328 ДШП, 810 ОБрМП та 81 САП. Ймовірно, був уражений командирський склад та близько 60 бійців.

Ураження особового складу росіян: з’явилося відео

Зазначимо, що подібні інциденти вже набирають системних обертів. Навіть самі росіяни у коментарі розводять “зраду” пишучи, що їх особовий склад ціленаправлено знищують і це вже нагадує диверсію.

Інцидент під Волновахою

Зазначимо, що це вже другий випадок лише за останні дні. Нещодавно росіяни повідомляли про удар по полігону біля Волновахи, де на шикуванні перебували військовослужбовці 36-ї гвардійської мотострілецької бригади. Вони влаштували цей захід за 7 кілометрів від лінії фронту – за що і поплатилися.

За повідомленнями роспропаганди, солдати вишикувалися віддати честь генералу-майору Олегу Мойсеєву, який чомусь так і не приїхав. Зате вчасно прибула українська ракета HIMARS. За різними підрахунками середня кількість ліквідованих загарбників перевалила за 60.

Імовірно, ЗСУ завдали удар близько 9:00 у вівторок, 20 лютого, по полігону, який розташований в Трудівському. Водночас у мережі публікували десятки фото, що підтверджують прицільний удар Збройних Сил. У щоденному звіті Генштаб писав про 1130 ліквідованих окупантів на всіх напрямках фронту.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *